Over ons

Waarom GOfifty?

GOfifty is in het leven geroepen voor en door 45-plussers.

GOfifty is het platform – zowel online als offline – dat de interesses van 45-plussers vooropstelt. Maar GOfifty is méér. Er zijn de events voor 45-plussers, het verrassingspakket voor elk nieuw betalend lid van de community en de exclusieve maandelijkse Gazette.

Het project GOfifty heeft verder als doel de mindset rond 45-plussers te veranderen. Het wil enerzijds een online ontmoetingsplaats creëren voor gelijkgestemden en anderzijds een platform aanbieden aan actieve 45-plussers die iets te vertellen hebben. Interesses in de kijker zetten, kennis delen, mensen samenbrengen en een positieve boodschap uitdragen is onze ambitie.

België heeft met GOfifty zijn eerste échte communicatieplatform voor de 45-plusser!

Het voordelenplatform

Het GOfifty-platform verwelkomt zijn betalende community members met een leuk verrassingspakket boordevol aantrekkelijke voordelen. Er zijn voor leden van de community verder het hele jaar door voordelen in de vorm van kortingen bij een aantal geselecteerde partners. Leden genieten ook korting op evenementen en workshops.

Wie is GOfifty?

GOfifty wordt gedragen door een team van 45-plussers die ervoor zorgen dat het platform volledig is afgestemd op hun leeftijdsgenoten. De administratieve en commerciële omkadering neemt het strategisch communicatiebureau Haisja uit Gent voor zijn rekening.

We ontvangen graag je feedback op info@gofifty.be.