Norton Security Deluxe

Digitaal bestolen worden op vakantie zonder dat je het weet? 

Op vakantie maken we allemaal gebruik van openbare WIFI-netwerken. We gebruiken ze om verbonden te blijven met het thuisfront, om even onze vakantiekiekjes te delen met vrienden en familie op Facebook en Instagram, om de weersvoorspelling op te zoeken, om bezienswaardigheden op te zoeken… Maar heb je ooit al eens stil gestaan bij de gevaren die gepaard gaan bij het gebruik van deze netwerken? Wanneer je inlogt op het openbare WiFi-netwerk van jouw hotel of op het terras van een leuk cafétje waar je geniet van een heerlijk zomerse cocktail leg je heel wat gegevens bloot. Je smartphone, tablet of laptop loopt zo bedreigingen en malafide software op die je gegevens, geld of identiteit willen stelen.

Laat je vakantie niet in het watervallen

Het gebrek aan goede beveiliging van openbare WiFi-netwerken zorgt er snel voor dat je vakantie in het water valt. Hackers (mensen met slechte bedoelingen) bevinden zich op de verbinding tussen jouw toestel en het wifinetwerk. Op deze manier onderscheppen ze gegevens die jij verstuurt met je toestel. Denk aan wachtwoorden die je gebruikt om in te loggen op Facebook, e-mailaccounts…, je rekeningnummer dat je gebruikt om even snel een online betaling uit te voeren of omdat je jouw saldo controleert via jouw mobiele bankapplicatie. We gooien heel wat te grabbel op het internet waarmee kwaadwillige handen heel wat schade kunnen aanrichten. Laat je vakantie niet in het water vallen, zorg dat je beschermd bent tegen kwaadwillige aanvallen bij het gebruik van openbare WIFI-netwerken door jezelf te beschermen met een antivirus software op jouw toestellen.

Surf nu overal veilig met Norton Secure VPN

Veilig online surfen en bankieren op vakantie doe je met een VPN (Virtual Private Network) zoals Norton Secure VPN. Norton Secure VPN versleutelt de gegevens die je verstuurt tijdens het surfen zodat je je smartphone of tablet onbezorgd op elke openbare wifi-zone kunt gebruiken. Koop vandaag nog via home-use jouw Secure VPN abonnement voor € 24,95 i.p.v. € 69,95 en surf overal veilig op openbare wifi.

Bescherm nu al je toestellen 

Geniet als GOfifty gold member van speciale kortingen tot -75 % op antivirussoftware van McAfee, Kasperksy en Norton Symantec. Gebruik vandaag nog jouw unieke kortingscode zodat je een jaarlang beschermd bent tegen kwaadwillende aanvallen terwijl je online surft en bestanden download op jouw computer, laptop, tablet en smartphone! 

Nieuw: Koop nu tegen een voordeeltarief een promopakket bestaande uit Office 365 Home Subscription en jouw favoriete Antivirusbeveiliging van McAfee, Norton of Kaspersky. Zo kan je overal veilig aan al jouw documenten werken. 

Hoe kan je profiteren van dit aanbod?

  • Bezoek de website: www.home-use.eu
  • Voeg het product van je keuze toe aan het winkelkarretje (“Koop nu”)
  • Ga naar je winkelkarretje, vul je gegevens in en selecteer een betaalmethode. 
  • Vul bij “kortingscode” de passende kortingscode in (zie aanbod). 
  • Klik vervolgens op “kortingscode gebruiken”. 

Opgelet: voor producten die reeds afgeprijsd staan op de website heb je geen kortingscode nodig.


Aanbod antivirus:

Norton Secure VPN: Veilig online surfen op openbare wifi netwerken

GEEN KORTINGSCODE NODIG

€ 24,95 i.p.v. € 69,95 (voor 1 jaar)

  • McAfee LiveSafe, Kaspersky Internet Security en Norton Security Deluxe kan je dankzij dit aanbod aankopen aan -75%. De licentie is gedurende 1 jaar geldig en dit voor 5 toestellen. 
Kortingscode: AV4GO5075

Aanbod Promo packages:

Norton Security Deluxe + Norton Secure VPN

Kortingscode: AV4GO5075
€ 19, 99 i.p.v. € 79,95 (voor 1 jaar)

Office 365 Home Subscription + McAfee LiveSafe OF Kaspersky Internet Security OF Norton Security Deluxe

Kortingscode:  MSAV4GO50
€99,00 i.p.v. €188,95 (voor 1 jaar)

Betalingsmogelijkheden: Visa, MasterCard, Maestro, Bancontact/Mister Cash, iDEAL, PayPal, Sofort Banking, Giro Pay, KBC, CBC, Belfius, ING.