WORKSHOPS

Skin & Shave Event exclusief voor mannen

By Redactie
Skin & Shave Event exclusief voor mannen

Ben je ook toe aan anders scheren dan met de klassieke mesjes?

Veel mannen wensen zichzelf eens te scheren met een authentiek open scheermes. Ook de safety Razor wint enorm aan populariteit.

Nat scheren biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere scheermethodes. Het grootste voordeel is dat de huid na nat scheren vrij is van irritaties en de huid veel zachter aanvoelt. Echter een goede scheertechniek, het correct gebruik van de scheerkwast, scheerzeep en verzorgingsproducten is essentieel voor een goed resultaat.

MEN³ pakt de komende weken op verschillende plaatsen in Vlaanderen uit met een uniek skin & shave event. Onder begeleiding van ervaren Skin & Clean Shaving experten en meester- of lady-barbers leer je snel alle technieken. Uiteraard ga je zelf aan de slag met scheerborstel, scheerzeep & open mes en/of Safety Razor. Al het materiaal is voorzien.

Wat ga je leren?

• Wat zijn de voordelen van nat scheren? Gladder, Gemakkelijker en Goedkoper!
• Techniek en scheerbeweging met Safety Razor en open mes.
• Hoe je de perfecte scheerschuim krijgt.
• Zelf aan de slag met scheerborstel, mes, Pre-shave & Scheerzeep
• After shave & huidverzorging – huidverbetering.

Er kunnen telkens maximum 6 mannen deelnemen. Dit betekent dus maximale begeleiding en persoonlijke aandacht. De prijs bedraagt 45 euro per persoon. Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Slider