CULTUUR

Natalia viert 15 jaar op de planken

By Joyce Baten
Natalia viert 15 jaar op de planken

Natalia viert 15 jaar op de planken

Het loopt hard voor het feest van 15 jaar Natalia op vrijdag 2 november in de Lotto Arena. Daarom voegt Natalia een tweede verjaardagsconcert toe. Ook op zaterdag 1 december viert ze in de Lotto Arena samen met haar vele fans. Die krijgen er bovendien een BV-avond bovenop, want aan dit extra concert gaat de glamoureuze uitreiking van de Story Showbizz Awards vooraf.

Vijftien jaar geleden werd Natalia tweede in de finale van de eerste Idool-reeks op vtm. Ze sleepte een platencontract in de wacht, won met haar debuutsingle ’Without You’ de TOTZ-trofee en kreeg Vlaanderen helemaal aan haar voeten met haar debuutalbum ‘This Time’, met daarop hits als ‘I’ve Only Begun To Fight’ en ‘I Want You Back’.

De Kempense souldiva toonde in het Sportpaleis dat ze haar plaats naast wereldsterren verdient tijdens ‘Natalia meets The Pointer Sisters’ (2006, 10 keer Sportpaleis), ‘Natalia meets En Vogue feat. Shaggy’ (2008, 6 keer Sportpaleis) en ‘Natalia meets Anastacia’ (2011, 6 keer Sportpaleis) of als gaste van Lionel Richie (2012) en The Jacksons (2013).

Vijftien jaar na haar ontdekking laat Natalia al haar grote hits de revue passeren in de Lotto Arena tijdens ’15 Years Natalia – The Crystal Concert’. Ze doet dat niet alleen op vrijdag 2 november, maar ook op zaterdag 1 december.

De negende editie van de Story Showbizz Awards vindt plaats in de Antwerpse Lotto Arena, waar het grote BV-awardfeest de exclusieve pre-show wordt voor het extra concert van Natalia. De Natalia-fans slaan zo op zaterdag 1 december twee feesten in één klap.

Meer informatie: www.lottoarena.be

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

1 comment

Slider