MUZIEKREIZEN

Jarige Jean Bosco Safari maakt kinderdroom waar in de legendarische en uitverkochte Cavern Club

By Frans Moens
Jarige Jean Bosco Safari maakt kinderdroom waar in de legendarische en uitverkochte Cavern Club

Jean Bosco Safari heeft zijn 65ste verjaardag in stijl gevierd: in het gezelschap van een hele schare trouwe fans reisde hij op 8 mei naar Liverpool om er de avond voor zijn verjaardag  (10 mei) voor een uitverkochte zaal zijn Beatles-tribute te brengen. Als lokatie koos hij voor de legendarische Cavern Club, de plaats waar de toen nog onbekende Beatles hun carrière lanceerden. De club is sindsdien het mekka voor muziekliefhebbers en zowat elke grote naam in de muziekwereld stond er ooit op het podium. Vorig jaar stelde Paul McCartney himself nog zijn nieuwe plaat voor op hetzelfde podium.

Met deze trip over het kanaal maakt Jean Bosco Safari een echte kinderdroom waar: toen hij als negenjarige jongen voor het eerst de Beatles hoorde, wist hij waar zijn roeping lag: muziek. Zijn passie voor de Beatles kreeg met dit optreden een waar orgelpunt. “Voor mij is het een bekroning van een prachtig traject. De afgelopen jaren heb ik de fantastische nummers van de Beatles al gebracht met Love is all you need, mijn Beatles-tribute band. Dat hoofdstuk nu kunnen afsluiten op deze plek, voor een volgepakte zaal met meegereisde vrienden, is ongelofelijk. Ik had me geen betere 65ste verjaardag kunnen indenken!”, zei Jean Bosco Safari achteraf.

Om deze georganiseerde reis te promoten ging Jean Bosco Safari een samenwerking aan met GO50.be, het inspiratiekanaal voor de actieve 45-plusser. Vanwege het grote succes van de inschrijvingen werd er in laatste instantie nog een derde bus ingelast waardoor de lounge van de Cavern Club voor één avond volledig Belgisch kleurde. Het leverde achteraf nog een onverwacht compliment op van het Cavern Club-team: “Het was een heel mooie avond met een goede organisatie en een heel aangenaam publiek. Wij staan zeker open voor een verdere samenwerking!”

Meer info en fotomateriaal kan u verkrijgen via info@go50.be

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Slider