Archives: Go Living Articles

Zit je met een probleem of een frustratie?

Roeptoeteren betekent luidkeels en ongenuanceerd een mening verkondigen over iets. Zit je met een probleem of een frustratie? Erover praten helpt, maar het van je afschrijven is nog beter.

9 tips om zuinig te verwarmen

De winter is begonnen en brengt weer koude dagen met zich mee. Tijd dus om wat concrete tips te verzamelen om zo zuinig mogelijk te verwarmen tijdens de komende maanden. [ … ]

Koud weer? Aterno houdt je warm!

Het is weer zover: de koude maanden komen eraan. Donker, regenachtig … Massaal verlangen we naar warmte en gezelligheid, iets waar Aterno gelukkig in kan voorzien. Kom er hier meer over te weten.

Met de trein is altijd een beetje lijden (COLUMN)

Op een autoloze zondag met de trein richting Brussel sporen, is niet zonder risico. Loketten die dicht blijven. Overvolle treinstellen. Columnist Bob heeft zo zijn bedenkingen bij de marketingaanpak van de NMBS.

Grijs en Gekuifd – Aflevering 1

“Welkom in de wereld van de 55-plussers. Vanaf 55 ben je ook een senior. Wat doet dat met ‘n mens?” … Jan Van Hove zoekt het voor je uit in zijn nieuwste vlog.

Grijs en Gekuifd – 40 dagen zonder

“Veel mensen kunnen met hun vrijheid niet om”, stelt Jo Van Hove. Daarom leggen ze zich allerlei regeltjes op. Jo doet je een aantal voorstellen.