GezondheidVoeding

Eva Daeleman over veerkracht, levenslust en ontmoeten

By Redactie
Eva Daeleman over veerkracht, levenslust en ontmoeten

Radio- en televisiepersoonlijkheid Eva Daeleman kreeg in 2015 met een ernstige burn-out af te rekenen. Ze koos vervolgens resoluut voor een nieuw leven waarin authenticiteit de sleutel is, practice what you preach. Geen makkelijke weg, maar voor haar wel de enige weg.

Ze schreef sindsdien drie boeken. In ‘Factor 25’ had ze het over haar ‘quarterlifecrisis’. “Na een soloreis naar Azië schreef ik een boek om mijzelf te redden en mijn overvloed aan emoties te kunnen begrijpen, gaandeweg lieten steeds meer mensen me weten dat ze zich in mijn verhaal herkenden. Een extra motivatie om te blijven schrijven”, aldus Daeleman over haar eerste boek.

‘Het jaar van de Hond’ is een bundeling van korte verhalen over de periode waarin ze kampte met een burn-out. Eva Daelman: “Een boek over vallen en opstaan. En gouden randjes zien rond pikzwarte wolken.”

Haar derde boek ‘Omdat het kan’ – uit sinds september – is een praktische gids voor het leven. Over niet langer hollen achter je leven, over willen en niet moeten. Over blote voeten op het strand en eten wat goed voor je is. Over yoga, tattoos en body positivity. Maar vooral over de zoektocht naar een leven leiden los van wat anderen van je verwachten. Gewoon, omdat het kan.

Eva is gepassioneerd door alles wat met energie te maken heeft. Ze is yogi, bewustzijnscoach, reiki master, ondernemer, oprichter van Studio Stil en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Ze gelooft dat iedereen een changemaker kan zijn. Op micro- of macroniveau. Haar passie ligt in mensen hun eigen kracht te laten (her)ontdekken.

Het boek ‘Omdat het kan’ telt 256 bladzijden en kost 21,99 euro bij de betere boekhandel.

(Foto: Instagram)

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Slider