FAQ

Om u in te loggen, klikt u rechtsboven op de button “Mijn Account” en kiest u voor “Log in”. Hier geeft u uw gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord in.
Als GO Gold lid van GOing on fifty worden uw persoonsgegevens doorgegeven aan onze partner, Collishop Professional, opdat u zou kunnen genieten van de exclusieve acties die zij voorzien voor GO Gold leden via onze Go Gold pagina en hun XTRA Present platform (actief vanaf april 2019). Indien u wenst dat uw gegevens niet doorgegeven worden aan Collishop Professional, kan u hieronder de desbetreffende optie daarvoor onder 'Privacy instellingen' bij uw accountgegevens. Opgelet: dit impliceert wel dat u niet meer gebruik zal kunnen maken van deze exclusieve acties en u de toegang geweigerd zal worden tot onze acties op de GO Gold pagina.
Als u een nieuw account wenst aan te maken, klikt u rechtsboven op de button “Mijn Account”. Daarna kiest u voor “Registreren”. Hier kan u zich registreren met uw e-mailadres of Facebook-account.    
Als u uw accountgegevens wenst te wijzigen, gaat u naar “Mijn Account” of klikt u op het icoontje of uw foto in de rechterbovenhoek van de pagina en klikt u vervolgens op “Mijn gegevens”.
Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u op “Mijn Account” klikken. Hier klikt u op de link “Wachtwoord vergeten?”. Geef nu uw e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met uw nieuw wachtwoord.
Uw privacy instellingen kan u beheren in uw account onder de tab “Privacy instellingen”.
Uw account kunt u verwijderen door in “Mijn Account” te klikken op “Verwijder account”. Betalende leden kunnen hun account verwijderen en lidmaatschap opzeggen door in “Mijn Account” te klikken op “Annuleer inschrijving”.
U kan u inschrijven op de nieuwsbrief door uw emailadres in te geven in het venster onderaan de website onder de tab “Social”.
De gebruiksvoorwaarden vindt u hier terug of onder de tab “Informatie” onderaan in de footer van de website.
Het privacybeleid vindt u hier terug of onder de tab “Informatie” onderaan in de footer van de website.
Het cookiebeleid vindt u hier terug of onder de tab “Informatie” onderaan in de footer van de website.
Bij het aanmaken van een nieuw account via de GO Gold pagina krijgt u een automatische email waarin u wordt gevraagd of u Gold-member wilt worden.   Als u al een bestaande account hebt, kunt u bij “Mijn Account” kiezen voor “Ga verder en wordt betalend lid”.
Als betalend lid heeft u toegang tot de gehele content van de website. U geniet van extra voordelen zoals maandelijks ontvangen van de nieuwsbrief en ons krantje de “GOfifty Gazette”, gratis downloaden van documenten, ontvangen van acties via onze partner Colruyt Group of een Giftbox en uitnodigingen voor GOfifty Events. De voordelen van GO Gold lidmaatschap vindt u ook terug onder uw account.
Een GO Gold-abonnement kost €49/jaar.
Het abonnement is één jaar geldig.
U kan betalen met PayPal, Bancontact of via overschrijving.
3 maand, 1 maand en 1 week voor het verstrijken van uw abonnement krijgt u een automatische e-mail in verband met de afloop van uw lidmaatschap. Eenmaal uw abonnement afgelopen is zal u een verificatiecode ontvangen om dit te verlengen.
Betalende leden kunnen hun lidmaatschap opzeggen door in “Mijn Account” te klikken op “Annuleer inschrijving”. Twee maanden voor het verstrijken van uw abonnement krijgt u ook een automatische e-mail waarbij u kan kiezen om uw abonnement stop te zetten.
Deze zijn terug te vinden onder de “Go Informed” pagina.
Go Gold leden kunnen zich inschrijven voor een evenement
De agenda met de geplande evenementen vindt u terug onder de “Go Out” pagina.
De contactgegevens van Haisja BVBA - GOFifty vindt u hier. Deze zijn ook terug te vinden onder de link “Bereikbaarheid” bij “Contact” onderaan in de footer van de website.
Indien u vragen hebt, kan u deze stellen via het formulier op de contactpagina.
Alle informatie in verband met adverteren vindt u hier of onder de tab “Informatie” bij “Adverteren”.